Keresés
Kategóriák

Rólunk

Minőségi kamion lámpák és felszerelések széles választéka a legkedvezőbb áron

 

Vásároljon barátságos és igényes környezetben: KAMIONVILÁG TRUCK SHOP: Budapest, 17. kerület, Cinkotai út 51.

 

Ha egyszer betér hozzánk, bizonyosan máskor is vevőink közt üdvözölhetjük! Legyen vendégünk egy kávéra vagy egy energiaitalra!

 

A Kamionvilág Kft. 2006 óta foglalkozik haszongépjármű- és kamion felszerelések importjával, nagy- és kiskereskedelmével. Az eltelt időszakban stabil és kölcsönösen előnyös hosszú távú kapcsolatot épített több nagy európai gyártóval, így kiváló minőségű termékeket tud kínálni partnerei részére versenyképes áron. Csak néhány példa neves beszállítóinkra:

DASTERI (Görögország) – lámpák, VIGNAL (Franciaország) – lámpák, BEAM (Olaszország) – dísztárcsák, kürtök, DAKEN (Olaszország) – szerszámos ládák, tűzoltó készülék tartók, FRISTOM (Lengyelország) – lámpák, VESETRA (Spanyolország) – spaniferek, rakományelválasztó rudak, JETESETECAR (Portugália) – lámpák, stb.

Főbb termékcsoportjaink: 

·         fényszórók, fényszóró üvegek

·         irányjelzők

·         szélesség-, helyzetjelzők

·         hátsólámpák, lámpa búrák

·         köd- és távfényszórók

·         megkülönböztető lámpák, jelzőfények, fényvisszaverő prizmák

·         munkalámpák

·         izzók, LED-es izzók

·         tükrök

·         elektromos és légkábelek, csatlakozók

·         felépítmény tartozékok, szerszámosládák, sárvédő ívek

·         szerszámok

·         egyéb kiegészítők, kamion külső és belső dekorációk, kényelmi kiegészítők

 

Kamionos áruházunkban – Budapest, XVII. ker. Cinkotai út 51. – és Internetes áruházunkban – www.kamionosbolt.hu - az európai kamion márkák összes felszerelésével és kiegészítőjével, szezonális, kényelmi, kötelező és biztonsági felszerelések teljes választékával várjuk Partnereinket. Kínálatunkban a legújabb típusokhoz való felszerelések is megtalálhatók utángyártott és gyári kivitelben is!

 

Ne feledje: online kamionos bolt a nap 24 órájában! www.kamionosbolt.hu

A Kamionvilág Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás